Primeur: Pimeydentuoja – Sadist Ritual

Facebookrssmail

Pimeydentuoja ontstond in 2009 in Finland toen Fördärv, Iva en Dödfödd hun krachten bundelden om de Unlord aan te roepen met de donkere kunst van Blackened Satanic Death Metal. Hun eerste gebed aan de duivel zelf was het in eigen beheer uitgebrachte ‘Black Goat Psalm’, drie jaar late gevolgd gevolgd door ‘The Devil’s Epoch’.

In een co-release tussen Symbol Of Domination, More Hate Productions en Black Plague Records brengt new album Pimeydentuoja op 31 maart het nieuwe album ‘Hellcrowned’ uit. Van dat album mag RockMuZine vandaag de track ‘Sadist Ritual’ voor het eerst aan de wereld laten horen.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ