Exclusieve albumstream: Division Vansinne – Dimension Darkness

Facebookrssmail

cover-artworkDivision Vansinne werd in 2008 opgericht door gitarist en de huidige zanger TortureXvidian met het idee om de oude geest van de vroege jaren 90 black / death metal in leven te houden. In het begin bestond de line-up uit zanger Hatlevnad en bassist Likh, drummer Ljusebring Terrorblaster en TortureXvidian op gitaar. Terrorblaster verliet de band in 2009 om zich te concentreren op Desultor, en werd vervangen door de Duitse ‘Cirkle of Chaos, Helvegen’. Terwijl verschillende gitaristen uitgeprobeerd werden, verliet Helvegen de band en keerde Ljusebring Terrorblaster terug. Likh en Hatlevnad verlieten de band echter snel daarna, waardoor de band nu bestaat uit gitarist en zanger General TVX. Likh en Terrorblaster.

Na veel hard werk ging de band in 2015 de studio in met Likh terug op bas en het album ‘Dimension Darkness’ is nu eindelijk uit. Muzikaal leunt het album op pure old school black / death metal esthetiek, met een verscheidenheid aan riffs en leads. Division Vansinne behandelt op ‘Dimension Darkness’ onderwerpen als oorlog, marteling, demonische / kwade thema’s, zowel in het Zweeds en Engels.

Aanstaande dinsdag komt het album dan eindelijk uit, maar het album is in Nederland nu al exclusief te beluisteren via RockMuZine!

Tracklist Division Vansinne – Dimension Darkness

01. Intro
02. Första Terror Pergamentet
03. Goathorns Rising
04. Helt åt Helvete Med All
05. Sadistic Love Session
06. Ändlöst Jävla Galenskap i Blod
07. Ritual
08. Flyende Under Solens Pest
09. När Allt Har Brunnit Ner
10. Dimenson Darkness
11. Outro

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ