[Afgelopen] Win kaarten voor Legion Of The Damned in W2 Poppodium

Facebookrssmail

legion of the damnedGisteren was de tiende prijsvraag in de actie 10-daagse. Maar zoals op de beste albums altijd een bonus track staat, hebben we bij RockMuZine ook een bonusprijsvraag. Niet zomaar een van de minste, maar een voor kaarten voor Legion Of The Damned in W2 Poppodium!

Legion Of The Damned is in 2005 opgericht uit de overblijfselen van Occult. Het debuut ‘Malevolent Rapture’ uit 2006 is een vlammende en pure thrash metal plaat die de band de nodige bekendheid bracht. De band werd daarom ook opgepikt door Nuclear Blast die ervoor zorgde dat de band mee op tour kon met bands als Obituary, Amon Amarth, Cannibal Corpse, Sepultura en verder kon werken aan hun populariteit. En dat is gelukt, want de band doet het niet alleen goed in Nederland, maar ook vooral bij de Oosterburen. Het laatste album ‘Ravenous Plague’ heeft nog niets aan kracht ingeboet ten opzichte van de begindagen en staat vol agressieve kwaliteits thrash metal. Oh en dat alles met niemand minder dan de Bossche gitarist Hein Willekens, dus het wordt gedeeltelijk een thuisconcert voor de band. En we weten allemaal wat dat betekent.

Als supportact nemen ze op 14 oktober Cliteater en Sisters Of Suffocation mee naar Den Bosch.

Win kaarten voor Legion Of The Damned in W2 Poppodium

Kaarten voor Legion Of The Damned in W2 Poppodium zijn hier te koop, maar RockMuZine geeft een paar weg! Win kaarten voor Legion Of The Damned door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina.

16-10-14 Legion of the Damned Poster

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ