[Afgelopen] Win kaarten, een cd, een poster en een shirt van Shaka Ponk

Facebookrssmail

De Franse band Shaka Ponk laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Het is een crossover van electro en punk met rock, funk en hiphop. Ze zingen en rappen in het Engels, Frans en Spaans. Fans van bands als Guano Apes, Skunk Anansie en Limp Bizkit zullen dit zeker tof vinden! Live maken ze er samen met hun mascotte Mr Goz altijd een feestje van, zoals we eerder dit jaar al op Pinkpop zagen. In België en Frankrijk trekken ze megazalen vol, nu is de beurt aan Nederland!!!
shaka ponk

Op 10 september staat Shaka Ponk in de Melkweg in Amsterdam en jij kan daar bij zijn! Als je snel bent kan je nog kaartjes kopen via http://www.melkweg.nl/nl/agenda/shaka-ponk-10-09-2015, maar RockMuZine mag ook kaarten weggeven aan één van jullie. Hoe kan je winnen? Like RockMuZine op Facebook, deel het bericht dat bovenaan op RockMuZine staat en dan loot jij mee! Oh, en als je wint, win je 2 kaarten voor het concert van Shaka Ponk in de Melkweg, maar ook een poster, een cd en een t-shirt van Shaka Ponk!

[PIXEL APE TOUR 2015] -TICKETS FOR THE Melkweg Amsterdam CONCERT ON SEPT 10TH ARE ON SALE HERE : http://bit.ly/ShakaTickets !NETHERLANDS ! READY FOR DA SHOW ??PONKS ARE BACK !

Posted by Shaka Ponk on woensdag 1 juli 2015

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ

10 Comments