[Afgelopen] Win kaarten voor StoneRock!

Facebookrssmail

StonerockNet tegen Zwolle aan ligt Dalfsen, met welllicht een van de vetste rockfestivals, Stonerock. Met mooie namen als John Coffey, DeWolff, The Deaf, Paceshifters, Drive Like Maria, Bombay en veel meer, is Stonerock op 9 juli JOUW plek om te zijn!

Win kaarten voor StoneRock

Tickets zijn te koop via de website en niet eens zo duur! RockMuZine geeft echter een stapel kaarten weg voor het hardste festival van Overijssel! Win kaarten voor StoneRock door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kan dus niet! [Edit: Deze prijsvraag is verlopen]

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ