Win kaarten voor Vandenberg’s Moonkings in Metropool Hengelo

Facebookrssmail

Enkele jaren nadat Adrian Vandenberg een comeback maakte met Vandenberg’s Moonkings keerde de band onlangs terug met een tweede album, ‘MK II‘. De band is er wederom in geslaagd om een top en actueel heavy rock album uit brengen, gedrenkt in 70’s hardrock. Het vele touren heeft de band hoorbaar goed gedaan. Virtuoos Adje Vandenberg en kompanen schitteren op het podium zelfs nóg meer en dat kun je live in Hengelo beleven op 23 november! Dan spelen ze in het poppodium van het Oosten, Metropool in Hengelo. Like RockMuZine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ