[Afgelopen] Win kaarten voor Stereophonics in 013

Facebookrssmail

Stereophonics_mainOp 12 oktober staat geweldige Britrock band Stereophonics in 013 in Tilburg! De band uit Wales debuteerde in 1997 met het pakkende ‘Word Gets Around’ en dat bleek een voltreffer. ‘Performance And Cocktails’ zorgde in 1999 voor de internationale doorbraak en ook de daarop volgende albums zijn allemaal mega succesvol. Miljoenen albums gingen inmiddels wereldwijd over de toonbank. Wie greatest hits-album ‘Decade in the Sun: Best of Stereophonics’ hoort, herkent natuurlijk erg veel frisse en pakkende hits. ‘Decade in the Sun: Best of Stereophonics’ komt uit 2008, maar in de tussentijd heeft Stereophonics allerminst stilgezeten. Sterker nog, het negende album ‘Keep The Village Alive’ verscheen op 11 september.

Stereophonics komt ook weer terug naar Nederland voor slechts twee clubshows waaronder één in 013! En juist voor die show hebben wij kaarten om weg te geven! Win 2 kaarten door RockMuZine te liken op Facebook en dit bericht te delen. Wie weet win jij! Succes

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ