[Afgelopen] Win kaarten voor het Hot Summer Rock Fest

Facebookrssmail

Zaterdag 20 augustus is de Baroeg in Rotterdam de plek om te zijn! Dan is de dag gereserveerd voor het Hot Summer Rock Fest. Vier bands die de zomer en de rock bij elkaar brengen. Dit mini festival staat in het thema van rockmuziek én van de zomer! Lekker barbecueën dus, bier drinken op ons terras en genieten van het betere gitaargeweld.

Purple Shade is de headiner van de avond. Het is een gelegenheidsformatie bestaande uit vijf gelouterde muzikanten met een gezamenlijke liefde voor Deep Purple. Tussen hun drukke schema’s van touren, studiowerk en lesgeven door maken de heren graag wat tijd vrij voor dit nieuwe project. Purple Shade speelt een uitgebreide Deep Purple set, op hoog niveau en vol passie. De bandleden van Purple Shade spelen ook in andere bekende bands. Robert Soeterboek is als zanger te horen op zo’n kleine 30 rockalbums van verschillende acts zoals Vulture, Highway Chile, Wicked sensation, Ayreon en Star One. Rob van der Loo is vooral bekend als bassist van de band Epica en heeft al een rits aan succesvolle albums uitgebracht. Met Epica toert hij wereldwijd, maar zaterdag staat hij in Baroeg!

Gert Nijboer kennen we als de huidige gitarist van Highway Chile maar ook was hij gitarist bij de band Picture. Dirk Bruinenberg is de voormalig drummer van Vulture en Elegy. Dirk is op menig album te horen, denk daarbij aan albums van voormalig Toto zanger Fergie Frederiksen en Magnum zanger Bob Catley. Thijs Schrijemakers is momenteel één van de organisten van de bekende formatie Orgelvreten.

Met Praying Mantis heeft het Hot Summer Rock Fest een geweldige naam gestrikt. De band speelt melodieuze hardrock en kan in één adem genoemd worden met Iron Maiden en Def Leppard. Het debuutalbum van deze Britten, ‘Time Tells No Lies’, is een regelrechte NWOBHM klassieker. In 2015 bracht de band het tiende album uit, genaamd ‘Legacy’. Dat album is weer een knaller van jewelste. Dit is echt zo’n band waarvoor je je vakantie afzegt!

Voordat Purple Shade en Praying Mantis los gaan warmen de Powerpimps de zaal alvast op. Deze sleazy rockers uit Rotterdam weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dat heeft dit viertal inmiddels wel bewezen. XL Tribute To Rock opent dit feest. Deze band speelt rock covers met een hoog Saxon-gehalte. Vanaf het begin af aan los dus!

Rockmuzine mag enkele kaarten weggeven voor dit zomers spektakel: Like RockMuZine op Facebook en like of deel dit bericht op je pagina! Wie weet ben jij er zaterdag bij met onze kaarten! Meer info op http://baroeg.nl/programma/hot-summer-rock-fest/

unnamed (2)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ