Primeur: Freiheit – Свобода

Facebookrssmail

Freiheit is een jonge Black Death Metal band uit Arkhangelsk, Rusland. De naam betekent ‘Vrijheid’ in het Duits, omdat de leden zich niet beperken in hun werk. Freiheit is de vrijheid van zelfuitdrukking, zonder plaats voor liefdevolle politieke en religieuze dogma’s. Bijna werd de band ontbonden na de dood van hun drummer, maar in 2014 kwamen ze opnieuw bij elkaar en waren ze support act van bands als Vader en Hanibal Death Machine. Later dat jaar werd een Demo EP opgenomen. Een rode draad van gekte, haat en dood komt same in het debuut album.

Vandaag heeft RockMuZine de primeur van hun nieuwe track ‘Свобода’:

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ