TW Classic rockt stevig in 2017!

Facebookrssmail

Op zaterdag 24 juni vindt in het festivalpark te Werchter het jaarlijkse festival TW Classic plaats. Het is al geruime tijd bekend dat Guns N’ Roses (met Axl Rose, Slash en Duff McKagan) als hoofdact fungeert en TW Classic heeft met Guns N’ Roses dan ook een geweldige headliner gestrikt voor zijn editie van 2017.

 

Ook de rest van het programma rockt. Net bevestigd zijn: Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders.

Fleddy Melculy opent TW Classic 2017. Geweldige metal van eigen bodem met bovendien veel humor. Debuut “Helgië” kwam vorig jaar ineens binnen op #2 in de Ultratop. Meer straf en steeds steengoed van hier: Channel Zero! Hun reünie van enkele jaren terug groeide uit tot een begin van weer veel meer. Ook het Australische powertrio Wolfmother staat op TW Classic. Inspiratie halen ze bij de hardrockpioniers. Hun sound is fris en hedendaags. Na dertig jaar keren The Pretenders terug naar Werchter. Niemand rockt steviger dan Chrissie Hynde. De sound is herkenbaar, de nummers meezingbaar en de hits zijn ontelbaar. Guns N’ Roses sluiten TW Classic af. Zelden heeft de muziekgeschiedenis zo’n hallucinante combinatie van talent, succes en wilde verhalen opgeleverd. Guns N’ Roses speelt in haar beste bezetting en is in grootse doen.

Het tijdschema is als volgt:

14.15-15.00 Fleddy Melculy
15.40-16.40 Channel Zero
17.20-18.25 Wolfmother
19.05-20.15 The Pretenders
21.10-00.10 Guns N’ Roses

TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Een regular ticket voor TW Classic 2017 kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop. De limited edition Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht.

Meer info via de site van TW Classic

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ