4 nieuwe acts voor Helldorado – The Incredible Rock & Roll Freakshow

Facebookrssmail

4 nieuwe acts voor Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow: The Darkness (UK), Nashville Pussy (US), Fifty Foot Combo (BE) en stand-up comedian Bob Slayer (UK)

Op zaterdag 18 november vindt in het Klokgebouw in Eindhoven de eerste editie plaats van Helldorado-The Incredible Rock & Roll Freakshow. Een gloednieuw heavy rockfestijn met side show, waar gevierde internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy thrash, hard- en garagerock het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen.

Vandaag voegt de organisatie vier Helldorado-waardige acts aan het bijzondere programma toe: The Darkness (UK), Nashville Pussy (US), Fifty Foot Combo (BE) en de ultieme rock ‘n’ roll stand-up comedian Bob Slayer (UK). Eerder werden onder meer al Triggerfinger, de spectaculaire worstelact The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash en Orange Goblin aangekondigd. Meer namen volgen.

Line-up tot nu toe in alfabetische volgorde; meer namen volgen spoedig

Bands: Birth Of Joy (NL), Fifty Foot Combo (BE), Monomyth (NL), Nashville Pussy (US) Orange Goblin (UK), The Urban Voodoo Machine (UK), Tigre Blanco (NL), The Darkness (UK), Triggerfinger (BE)

Side-show acts: Bob Slayer (UK), Captain Catastrophy (BE),The Death Do Us Part Danger Show (UK), The Rock ‘n’ Roll Wrestling Bash (D)

Helldorado is een wild toevluchtsoord voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan bij machtige internationale bulldozerbands en grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock. Naast deze muzikale pletwalsen kunnen liefhebbers van bizarre en wilde stunts (o.a. degenslikkers, messenwerpers, worstelaars en vuurspuwers) hun hart ophalen bij stripsters, waarzeggers, spraakmakende side show acts en stand-up comedians.

Op Helldorado zijn de bands en de side show acts even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drie-eenheid. Een theatrale kruising tussen een freakshow, circus, Carnivale, kermis, Jheronimus Bosch’ Tuin Der Lusten, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw, Coney Island, trashy erotiek, Dantes La Divina Commedia en de Twilight Zone: even ongrijpbaar als betoverend.

Reguliere Tickets à €45,- zijn verkrijgbaar via de website, meer informatie vindt je op de Facebook pagina.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ