Win kaarten voor H.E.A.T in De Pul Uden

Facebookrssmail

Op woensdag 15 november staan de Zweedse hard rockers van H.E.A.T in De Pul in Uden. De band is ontstaan in 2007 in Upplands Väsby en heeft tot op heden vijf albums uitgebracht en het laatste album ‘Into the Great Unknown’ verscheen eerder dit jaar en de Europese tour die hierop volgt brengt de band voor een exclusieve NL show naar De Pul. Verwacht melodieuze hard rock met lekkere vocalen van zanget Erik Grönwall en melodieus gitaarwerk van Dave Dalone, die sinds vorig jaar weer terug is op het oude nest.

RockMuZine mag, in samenwerking met De Pul, voor deze show 2×2 kaarten weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Like de Facebook pagina van RockMuZine, deel het Facebook bericht op jouw tijdlijn en beantwoord de volgende vraag in het Facebook bericht: Wat is de titel van de in 2008 uitgebrachte debuutplaat van H.E.A.T? Wellicht ben jij de gelukkige en win je 2 kaarten voor deze geweldige show! Deze actie loopt t/m zondag 5 november.

Meer informatie vindt je in het Facebook evenement, kaarten koop je hier

Check de video voor ‘Living on the Run’ van het laatste album

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ