Win kaarten voor de enige NL show van Mayhem in Patronaat Haarlem

Facebookrssmail

Op dinsdag 28 maart komt de Noorse black metal band Mayhem naar het Haarlemse Patronaat voor een unieke show. De band speelt namelijk de debuutplaat uit 1994, ‘De Mysteriis Dom Sathanas’, in zijn geheel live. Mayhem, opgericht in 1984, staat bekend als één van de belangrijkste bands in de vorming van de black metal scene in Noorwegen. De rauwe black metal van de cult plaat ‘De Mysteriis Dom Sathanas’ met de oorspronkelijke zanger Attila Csihar zorgen voor een duistere en obscure avond. Eén keer eerder deed Mayhem Nederland aan met deze show, vorig jaar zorgde de band immers voor spektakel op de Eindhoven Metal Meeting.

Foto (C) Kick Verhaegen

Ook het voorprogramma van deze avond is een fijne. De Engelse Blackened Death/Doom Metal band Dragged into Sunlight mag deze honneurs waarnemen en zal de avond in stijl openen.

Winactie

Op dinsdag 28 maart komt Mayhem voor één niet te missen show naar Nederland. In samenwerking met het Patronaat kan je bij RockMuZine 2 x 2 kaarten winnen! Hoe win je kaarten? Like de Facebook pagina van RockMuZine en deel het Facebook bericht op je Facebookpagina, en wellicht ben jij er op 28 maart bij!

Meer informatie vindt je op de website van het Patronaat!

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ