Win kaarten voor Iced Earth en Martyr in Metropool Hengelo

Facebookrssmail
(c) Armelle van Helden

Incorruptible’; de titel van de plaat die Iced Earth vorig jaar uitbracht en waarmee de band, die al bijna 30 jaar meedoet in de Champions League van de metal, aangeeft dat ze onbuigzaam zijn. Het geloof in eigen kunnen van Jon Schaffer en co. is groot en dat is terecht. ‘Incorruptible’ is een solide metalplaat die brengt wat je als fan van de band verwacht: solide drumwerk, heavy riffing en vette solo’s. Iced Earth klinkt soms bombastisch maar zonder onnodige opsmuk en dat is knap. ‘Incorruptible’ kan zich dan ook met gemak meten met de meesterwerken van de band.

Iced Earth maakt metal volgens het boekje. Dit is geen band die het genre opnieuw gaat uitvinden en dat hoeft ook niet, daar zijn andere bands voor. Iced Earth is wel een band die het genre, met een flinke dosis power en thrash invloeden, levend houdt en in staat is om, naast oude fans te blijven boeien, ook nieuwe fans aan zich te binden. Deze technisch ijzersterke formatie laat op woensdag 27 juni in Metropool horen hoe moddervet metal live kan klinken. Naast nieuw werk uiteraard ook een uitgebreide greep uit de vele klassiekers. Deze gigant is gewoon verplichte kost als je iets met metal hebt.

De Nederlandse metalband Martyr komt met Iced Earth mee naar Hengelo en jij kunt kaarten winnen! Like RockMuzine en tag wie je mee zou willen nemen naar dit concert onder het bericht.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ