Martyr zoekt nieuwe bassist

Facebookrssmail
Jeffrey in actie Gebr. de Nobel 14-4-2017

Zojuist is bekend gemaakt dat de Nederlandse heavy metal band afscheid neemt van hun bassist Jeffrey Bryan Rijnsburger. Volgens Jeffrey, die op zijn Facebook pagina uitleg geeft, is er een verschil van mening in visie, doel en voornemens tussen bassist en band. Op de Facebook pagina van de band wordt voor geen reden gegeven voor het vertrek, hier wordt slechts aangegeven dat er gezocht wordt naar de vervanger van Jeffrey.

Na de succesvolle Japanse tour staat Martyr dus voor een nieuwe uitdaging in het vinden van een nieuwe bassist. Denk jij dat je de vaardigheden, de ambitie om (internationale) shows te spelen en mee te werken aan nieuwe nummers? Dan kun je een e-mail sturen naar info@martyronline.nl

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ