Serious Request tour Audio Pilots daverend succes!

Facebookrssmail

Band chequeDe Limburgse rockband Audio Pilots heeft afgelopen zaterdag in het kader van 3FM’s Serious Request een unieke actie georganiseerd. In 5 verschillende Limburgse steden trad de band op prominente (winkel)locaties op met een semi akoestische set van steeds een half uur. Na afloop van het laatste optreden werd de opbrengst van die dag bij het Glazen Huis in Heerlen gedeponeerd.

Deze ‘Straatmuzikanten tour’ ging s’ochtends om 10.00u in Venlo van start. Na een officieel openingswoordje én eerste donatie door Henny Bosch (fractie voorzitter Venlokaal) begon Audio Pilots aan haar eerste optreden van die dag op de Venlose ijsbaan. Via Roermond, Sittard en Maastricht kwamen ze vervolgens in Heerlen aan. In Heerlen sloten de Audio Pilots hun tour af op het live podium van 3FM naast het Glazen Huis.

De belangstelling en het enthousiasme van de toeschouwers was erg groot. Tijdens alle vijf de optredens werd er gecollecteerd voor Serious Request. Uiteindelijk werd er ‘s avonds een cheque overhandigd met de dagopbrengst van € 1.123,25.

Nog een set voor Audio Pilots

De Audio Pilots zijn echter nog niet klaar met Serious Request. Vanavond speelt de band nog een set tijdens de Serious Request avond in het Venlose poppodium Grenswerk.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ