20 januari Dutch Memorial Ian “Lemmy” Kilmister in De Nozem en de Non

Facebookrssmail

Nu de december maand in aantocht is staan de liefhebbers van het harde rock genres stil bij het overlijden van Ian “Lemmy” Kilmister. De op 24 december 1945 geboren frontman van Motörhead overleed op 28 december 2015 in Los Angeles. Overal ter wereld werden Memorials gehouden en de begrafenis van de rock ‘n’ roll held was live te volgen op YouTube. Ook in het Noord Hollandse Heemskerk werd Lemmy herdacht en op 20 januari staat de tweede editie gepland van de Dutch Memorial Ian “Lemmy” Kilmister in De Nozem en de Non.

Hoe kan je een icoon als Lemmy beter eren dan zijn muziek te luisteren dacht de organisatie. Net als vorig jaar zal de Limburgse Motörhead tribute band Snaggletoöth aan die wens voldoen. Naast Snaggletoöth, die vanwege het succes op de vorige editie weer uitgenodigd is, zal ook een andere tribute band acte de présence geven. Het Engelse Motorheadache zal deze avond zo’n beetje alle Motörhead ten gehore brengen.

Een leuke avond met goede muziek onder het genot van een biertje en naast het traditionele vocht van de tap is er ook jaar weer een speciaal bier te verkrijgen. Introduceerden de heren van HappyFace Brewing vorig jaar de Happy Face Bomber, dit Jaar zal de Happy Face Overkill verkrijgbaar zijn.

Kaarten koop je hier en meer informatie vindt je op de Facebook pagina.

Evenement: Dutch Lemmy Memorial part 2
Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: 20.00 t/m 02.30 uur
Locatie: De Nozem & De Non
Adres: A. Verherentstraat 1, 1961 GD Heemskerk, Nederland

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ