Lamb Of God, Children Of Bodom en Sylosis naar 013 Tilburg

Facebookrssmail
Foto (c) Dirk van de Heuvel
Lamb of God, foto (c) Dirk van den Heuvel

De liefhebbers van een lekker potje zwaar metaal komen goed aan hun trekken in de onlangs vernieuwde 013 in Tilburg. Op 18 november staat er een dubbele headline om U tegen te zetten. Lamb Of God, een van de vaandeldragers van de New Wave of American Heavy Metal heeft voor deze tour de krachten gebundeld met het Finse Children Of Bodom. Al special guest nemen deze twee bands het Engelse Sylosis mee op sleeptouw.

Voor de Amerikaanse groove machine Lamb Of God zal deze tour vooral in het teken staan van de promotie van het nieuwe album VII:Sturm und Drang. Menig festival weide werd afgelopen zomer al platgespeeld en als een waar slagveld achter gelaten na een optreden van deze mannen en deze woensdag mag de vernieuwde 013 eraan geloven. Naast de nieuwe songs, zullen oude knallers als Black Label, Now You’ve got something to die for, Hourglass en Redneck ongetwijfeld voorbij komen!

Het Children of Bodom van frontman en meestergitarist Alexi Laiho heeft net hun negende plaat “I Worship Chaos” op zak en zal de technische, melodieuze death metal flink door de speakers van de 013 laten knallen. De band staat garant voor een strakke live show, dus mis dit niet!

De opwarming van de avond zal worden verzorgd door het Engelse Sylosis. De band bracht begin dit jaar hun vierde langspeler “Dormant Heart”uit  en is sinds de oprichting al op tour geweest met o.a. Killswitch Engage, Trivium, Devildriver, In Flames en As I Lay Dying. De band speelt een lekker potje metalcore met een progressief randje en is de ideale opwarmer voor de twee headliners van de avond! Al met al wordt dit dus een ideaal avondje voor de liefhebbers van het betere beukwerk!

Lamb Of God, Children Of Bodom en Sylosis staan op 16 november in 013 in Tilburg.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ