Kiss Forever naar de Kroepoekfabriek

Facebookrssmail
kiss forever

Op vrijdag 3 mei is het tijd voor een tribute aan één van de meest invloedrijke rockbands ooit, KISS. De tributeband Kiss Forever komt helemaal vanuit Hongarije overvliegen om het geluid van de shockrockband naar de Kroepoekfabriek in Vlaardingen te brengen.

Kiss Forever

Aanvankelijk was het idee van de groep om zo nu en dan even bij elkaar te komen en dan hun favoriete nummers van KISS te performen. Dit plan verliep echter wat anders. De band kreeg onverwachts heel veel aandacht. Ondertussen zijn we nu 24 jaar verder, heeft Kiss Forever meer dan duizend keer opgetreden en in 27 landen op het podium gestaan.

Een optreden van de band heeft alles erop en eraan. De legendarische kostuums en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken. Kiss Forever heeft een veelzijdig repertoire dat bestaat uit oud en nieuw materiaal waarbij zowel de grootste hits als de wat onbekendere nummers voorbijkomen. Wellicht werd hierom in 2012 de band gekroond tot ‘Nr. 1 European Kiss Tributeband’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ