Iron Maiden in 2018 naar GelreDome Arnhem

Facebookrssmail

Na hun zeer succesvolle The Book Of Souls World Tour gaat de legendarische metalband in 2018 met een nieuwe tournee de wereld rond. De aankomende tournee genaamd Legacy Of The Beast World Tour is zoals de band het beschrijft een history and hits tour. Op zondag 1 juli speelt Iron Maiden een concert in GelreDome in Arnhem. De special guest voor de Europese shows is de Amerikaanse Metalcoreband Killswitch Engage. De kaartverkoop voor het concert in GelreDome start vrijdag 24 november om 10uur via Ticketmaster.

Het idee achter de Legacy Of The Beast World Tour komt van de door Iron Maiden uitgebrachte gelijknamige mobile game. Dit concept komt terug in een compleet nieuw podiumdesign waarin de verschillende Iron Maiden werelden samenkomen. De nieuwe liveset voor deze tournee zal bestaan uit een mix van grote jaren tachtig hits en een handvol recent werk.

Iron Maiden manager Rod Smallwood zegt over de tournee:
“As our fans know, we’ve been following a particular touring cycle ever since Bruce and Adrian re-joined Maiden at the start of the millennium, alternating new album tours with “History/Hits” tours. We enjoy working this way for many reasons, not least because it gives the band a chance to play both new material and the older favourites which we know fans like to hear. It keeps things fresh, not just for the fans but for the band too.’’

“For this History/Hits tour we decided to base the theme around the Legacy Of The Beast name,  which suits our purposes perfectly by giving us scope to get creative and have some fun, especially with Eddie! I don’t want to give too much away at the moment but we’re working on a number of different stage sets, all in keeping with the Maiden tradition and we hope to give our fans a fantastic experience when they come to see this very special show.”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ