DI-RECT ook naar Paaspop

Facebookrssmail

Paaspop, dat van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april 2017 op terrein De Molenheide wordt gehouden, luidt het nieuwe jaar knallend in met de aankondiging van flink wat nieuwe namen. Maar liefst 19 acts -pop, rock, comedy, singer-songwriter, theater (een heuse hiphopmusical) en dance-house & techno- zijn aan het programma toegevoegd, waaronder DI-RECT. Daarmee staat de teller momenteel op 77 acts, hetgeen betekent dat er de komende tijd nog ongeveer 100 bij komen.

De line-up tot nu toe (in alfabetische volgorde)
257ers • Alex Vargas • Anouk • Anti-Flag • Asking Alexandria • Audiotricz • Baby Blue • Bökkers • Birdy Nam Nam • Bokoesam • Broederliefde • Chef’Special • Coone • Crystal Fighters • D-Block & S-te-Fan • Daisy’s DJ Team • Danny Panadero • Dansado & De Feestneger • David Ghetto • Deun van Seun • DI-RECT • The Dirty Daddies • Doe Maar • Donnie • Dubioza Kolektiv • Gallowstreet • Giocatori • The Grand East • Hotei • Imitallica • Javier Guzman • Jay Hardway • Jody Bernal • Jolly Jackers • Jonna Fraser • Joost van Bellen • Joris Voorn • Julian Jordan • Kensington • Komatsu • Kraantje Pappie • Kuenta i Tambu • La Fuente • La Pegatina • Los Paja Brava • Louis Berry • Lucas & Steve • Mad Dog Mcrea • Maduk • Matt Simons • Mr. Belt & Wezol • Mydy Rabycad • Netsky live • Outrage • Parkway Drive • Pink Oculus • Puinhoop Kollektiv • Pulled Apart By Horses • Ran-D • Rob Heron And The Tea Pad Orchestra • Sander van Doorn • Sebastian Bronk • Sevn Alias • Speedy J • Stööki Sound • Stick To Your Guns • Stuk TV • Suicidal Tendencies • Textures • Tom Odell • UB40 • Ummet Ozcan • The Veils • Watskeburt?! • Whitney Rose • XIXA • Zwart Licht. Meer namen volgen spoedig.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ