DOOL met support Wolvennest live in de het Paard in Den Haag op 2 december.

Facebookrssmail

Op zaterdag 2 december zal de Nederlandse band DOOL te zien zijn in het Paard in Den Haag. Nederlands meest beruchte rock muzikanten hebben hun krachten gebundeld en de band DOOL gevormd. De band, met onder andere Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en Job van de Zande (The Devil’s Blood) is agressief en dynamisch. DOOL weet donkere rock, gothic en pop feilloos in elkaar te combineren waarbij psychedelische elementen, stevige gitaarriffs en catchy vocalen de sleutelwoorden zijn. Dit jaar nog kwam debuut plaat “Here Now, There Then” uit, met veel lovende reacties uit de rockscene. ”Dit album is een grote brok zelfreflectie. De teksten gaan over mijn verlangens en vicieuze cirkels van mezelf die ik wil doorbreken. Deze plaat gaat niet over de wereld, maar het ontsnappen daaraan”, aldus Ryanne. DOOL is erop uit om je een hele show lang mee te nemen naar zijn donkerste kant van het spectrum en je pas los te laten wanneer je de zaal uitloopt.

Foto (C) Armelle van Helden

Het voorprogramma wordt verzorgd door Wolvennest en is het muzikale partnerschap van Kirby Michel, Corvus von Burtle, en Marc De Backer. Het debuutalbum “WLVNNST” werd goed ontvangen en met nummers als ‘Unreal’ en ‘Tief Unter’ zijn ze er in geslaagd een plaat te creëren waarin de hypnotiserende zangpartijen, overweldigende gitaarloops en psychedelische synthesizers voor een duistere sfeer zorgen.

Datum: zaterdag 2 dec 2017
Zaal: Kleine Zaal
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Kaarten zijn hier te koop of aan de kassa bij de zaal (indien beschikbaar).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ