26 november zwarte zondag in Gebr. de Nobel

Facebookrssmail

Als tegenhanger van black friday is zondag 26 november een zwarte zondag in Gebr. de Nobel te Leiden. Gebr de Nobel en Doomsday Celebration brengen op deze zondag een drietal black metal bands. Met het Duitse Goatblood, de Nederlandse obscure black metal band Wrok en het Brabantse Heretic kleurt de zondag middag pik zwart.

Heretic brengt een unieke eenmalige show. Een show in het teken van de release van een dubbel CD met daarop alle Heretic demo tapes van 1996 tot en met 2002 met daarbij nog een aantal nooit eerder uitgebracht bonus materiaal. Tegelijkertijd wordt ‘Devilworshipper’ heruitgegeven op CD. Heretic zal tijdens dit optreden eenmalig en nooit weer een set spelen van liederen uit deze periode.

Wrok was één van de meest obscure en bezeten groepen uit de jaren ’90. Afgelopen april kwam hun eerste volledige plaat ‘De Onheilsbode’ uit en deze werd op Veneration of the Dead succesvol gepresenteerd. Wrok speelt ziekelijke primitieve Satanische black metal in het straatje van Bestial Summoning, Apator, Heretic en Ildjarn.

Goatblood maakt sinds 2011 simplistische black-/death-/war- metal. Voortgestuwd door primitieve power-chords en een stampende ritme-sectie heeft deze Duitse groep reeds een solide stroom aan undergrondse geluidsdragers uitgebracht. Liefhebbers van Blasphemy, Archgoat en dergelijke: pak deze kans om Goatblood live te beleven.

Let op: dit is een Zondagmiddagmatinee!

Tijdschema onder gebruikelijk voorbehoud:

14:00 open
14:30 Goatblood
15:40 Wrok
16:50 Heretic

Kaarten koop je hier

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ