5 nieuwe namen voor Helldorado #2, o.a. Zeke, Dwarves, Glenn Wool (stand-up comedian)

Facebookrssmail

Helldorado: “komt dat zien mensen, komt dat zien!”

Een vanta black metal dungeon? Vrouwmetbaard? Siamese tweeling die Slayers ‘Show No Mercy’ integraal speelt op een heus kerkorgel? Elektrische stoel? Levende kanonskogel? Slangenkooi? Indoor achtbaan? Wie weet. Alles is mogelijk tijdens de tweede editie van Helldorado – The Incredible Rock & Roll Freakshow op zaterdag 17 november in het Eindhovense Klokgebouw, waar heavy rockbands, stand-up comedy en freaky circus side acts de show stelen…

Inmiddels heeft de organisatie weer vijf nieuwe acts toegevoegd, te weten de Engelse en Canadese stand-up comedians Adam Bloom en Glenn Wool, plus de drie Amerikaanse (garage/punk) rock-‘n’-roll titanen Dwarves, Nick Oliveri – Death Electric en Zeke.

Line-up tot nu toe; meer namen volgen spoedig

Bands: Turbonegro • Danko Jones • Kadavar • DeWolff • Zeke • Supersuckers • Dwarves • Greenleaf • Nick Oliveri – Death Electric • Monolord • The Picturebooks • Lucifer • Death Alley • Banane Metalik • Vurro • Hola Ghost • The Hip Priests • The Devils
(Circus) side-show: Death do us part dangershow, The rock ‘n roll wrestling bash, Drown the Clown, Cassi Nova & Miss Riskina,
Comedy: Glenn Wool, Adam Bloom

Op Helldorado zijn de muzikale entiteiten, de side showactsen stand-up comedy even belangrijk. Ze vormen samen met een ruim aanbod aan food & drinks een onheilige drie-eenheid. Een theatrale kruising tussen Jheronimus Bosch’ Tuin Der Lusten, Las Vegas in de jaren twintig van de vorige eeuw, Coney Island, Dantes La Divina Commediaen de Twilight Zone: even ongrijpbaar als betoverend. Helldorado oogt gevaarlijk maar is gastvrij en geestig.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ