Laatste bevestigingen: programma Bospop 2019 compleet

Facebookrssmail

Met de laatste bevestigingen is nu het hele programma voor Bospop 2019 rond. Ook Daryl Hall & John Oates en Rowwen Hèze zijn bevestigd voor het Weertse festival. Eerder werden o.a. Sting, John Fogerty, Snow Patrol, Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Kodaline, Joe Jackson, Flogging Molly en James Morrison aangekondigd. Dit jaar kent Bospop niet twee, maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. De 39ste editie van het festival vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start, zie de ticketpagina voor meer informatie.

Daryl Hall en John Oates hebben samen meer platen verkocht dan elk ander muzikaal duo in de popgeschiedenis. Het tweetal bestormde vanaf de tweede helft van de jaren zeventig tientallen keren de hitlijsten en schreef onder andere ‘Maneater’, ‘Adult Education’ en ‘I Can’t Go For That (No Can Do)’: nummers die als geen ander tekenend waren voor het muzikale tijdsbeeld. Na vijftien jaar stilte kwamen de muzikanten in 2018 met nieuw werk.

Het gezelligste festival van Limburg is eigenlijk niet compleet zonder Rowwen Hèze. In de afgelopen dertig jaar is de band binnen Nederland uitgegroeid tot een live-act van legendarische proportie. Jong en oud herkennen de hits ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ al bij het horen van de eerste akkoorden. Maar de mannen rusten niet op hun lauweren: in 2019 komen ze met een gloednieuwe plaat waarvoor ze de handen ineen hebben geslagen met producer Huub Reijnders, die ook meewerkte aan Guus Meeuwis’ met goud bekroonde album GELUK en BLØF’s hitsingle ‘Zoutelande’.

Al eerder bevestigd voor Bospop: Sting, John Fogerty, Snow Patrol, Nile Rodgers & Chic, Skunk Anansie, Kodaline, Joe Jackson, Daryl Hall & John Oates, Flogging Molly, Richard Ashcroft, James Morrison, Kovacs, The Charlatans, Matt Simons, MY BABY, John Butler Trio, Living Colour, The Specials, Foreigner, Level 42, The Cat Empire, The Magpie Salute, Rival Sons, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience, Chris Robinson Brotherhood, Jimmy Barnes, Rowwen Hèze, The Doors Alive, The White Buffalo, Jessica Wilde, The Lachy Doley Group, Cordovas, Wille & the Bandits en Marc Broussard.

Op Bospop treden tientallen internationale artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en het tentpodium. Dit jaar start Bospop al op vrijdag en kent het festival dus niet twee maar drie festivaldagen met een volledig programma op beide podia. Er is een festivalcamping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op de website van Bospop staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten, de dagindeling en de kampeermogelijkheden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ