Paul Carrack, Bruce Hornsby, Lukas Nelson, Particle Kid komen naar Bospop!

Facebookrssmail

Paul Carrack, Bruce Hornsby & The Noisemakers, Lukas Nelson, Particle Kid: Enkelen van de tien nieuwe namen die vandaag aan het programma van Bospop zijn oegevoegd. Ook UB40 featuring Ali Campbell, Gary Clark Jr., The Mavericks, Racoon, Steve Earle & the Dukes en Nona zijn bevestigd voor het mooiste festival van Limburg.

Als zanger en toetsenist van Ace scoorde Paul Carrack in 1974 zijn eerste grote hit met het door hemzelf geschreven ‘How Long’. Later sloot hij zich aan bij Roxy Music, Squeeze en Mike + The Mechanics, werd een veelgevraagd sessiemuzikant en onderhield ondertussen ook nog een succesvolle solocarrière. Zijn repertoire is dus als een grabbelton vol hits.

Toen Bruce Hornsby in 1987 een Grammy Award won voor ‘best new artist’, heette zijn begeleidingsgroep nog The Range en had hij net de hitlijsten veroverd met ‘The Way It Is’. Het nummer groeide uit tot een ware evergreen. Ondertussen verkende Hornsby op zijn volgende albums uiteenlopende genres als jazz en bluegrass, en werd hij zelfs even lid van The Grateful Dead.

Ook Steve Earle & the Dukes, Lukas Nelson & the Promise of the Real, Particle Kid en Nona zijn bevestigd voor Bospop 2018. Eerder werden ook al Live, a-ha. Billy Idol, Jonathan Jeremiah, Southside Johnny & The Asbury Jukes, Venice, Graveyard, The Cadillac Three, The Band Of Heathens, Con Brio en Jetbone bevestigd.

Ook dit jaar heeft de vrijdagavond van Bospop weer een fantastisch programma dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar met o.a. Jetbone, Musest, The Vipers en Symfo Classics. De 38ste editie van het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 op Evenemententerrein A2 Weert Noord.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ