Win kaarten voor Voltage in De Pul in Uden

Facebookrssmail

Leadzanger Dave Vermeulen brult zich in 2016 tot de finale van The Voice of Holland. Een opsteker voor de Nederlandse rock ‘n roll! Zijn band Voltage, die hij al in 2011 stichtte headlined plotsklaps een tour met uitverkochte shows door heel het land. Ze doen het voorprogramma van Status Quo en Miss Montreal en zetten menig festival op hun kop.

Voltage is een 70’s rock band uit de regio Helmond en Eindhoven. Strak als Status Quo en AC/DC en met de bezieling van southern bands als ZZ TOP en Blackberry Smoke zetten de vier brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

RockMuZine mag, in samenwerking met De Pul, voor de show op 10 maart 2 kaarten weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Retweet dit bericht en volg De Pul en RockMuzine. Wie weet ben jij de gelukkige en win je kaarten voor deze show!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ