Win kaarten voor Madball in Burgerweeshuis

Facebookrssmail

MadballDat Madball nog altijd met de top mee kan is geen verrassing en bewezen ze dan ook met hun een-na-laatste, goed ontvangen, album ‘Hardcore Lives‘. Met deze titel heb je direct een goed beeld over het concert dat ze op vrijdag 24 augustus zullen geven in Burgerweeshuis in Deventer, ter promotie van hun album “For The Cause” wat in juni dit jaar is uitgebracht via Nuclear Blast.

Madball

Wie het over New York Hardcore heeft, heeft het over Madball. Al bijna dertig jaar (sinds 1989) stuitert dit viertal, uit New York afkomstige, hardcore veteranen over de wereld met ongeëvenaarde alles vernietigende Hardcore Punk. Met albums als ‘Set if Off’ en ‘Hold it Down’ leverden ze absolute klassiekers en zijn ze niet meer weg te denken uit het internationale hardcore landschap. Ook in Nederland is de band geliefd denk alleen maar aan de legendarische shows die de band gaf op festivals als Waldrock en Dynamo Open Air.

Cornered en Hamerhaai

Supports deze avond zullen worden verzorgd door Nederlandse acts Cornered en Hamerhaai. Hardcoreformatie Cornered uit Leeuwarden heeft sinds hun demo bijna 10 jaar geleden niet stil gezeten. Enkele hoogtepunten waren een volledige Amerikaanse tour, shows met Obituary en Sepultura en het album Sudden Death in 2015. De release waar de band zes jaar naar toe had gewerkt. In een nieuwe bezetting kwam de band terug om te laten zien hoe hardcore zonder opsmuk en poeha klinkt. In 2016 is de nieuwe 12″ Maxi ‘Hate Mantras’ uitgebracht op Strength Records en vervolgens een split met Backfire. Cornered is met afstand de beste hardcore band van Nederland. Hamerhaai is afkomstig uit het Oosten met tegenwoordig Zwolle als uitvalsbasis. Spelen vooral heel erg hard. Vroeger heette deze band Dirty East Godverdomme, tegenwoordig Hamerhaai.

Win kaarten voor Madball

RockMuZine mag 2 tickets weggeven voor het concert van Madball in Burgerweeshuis. Wat je daarvoor moet doen, is RockMuZine liken op Facebook en in de reacties taggen met wie je wil gaan! Wie weet bij jij er op 24 augustus bij in Deventer!

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ