[Afgelopen] Win tickets en t-shirts van Rotterdam Rocks!

Facebookrssmail

rrshirtOp 7 november staat de eerste editie van Rotterdam Rocks voor de deur. Waar anders dan in de hardste zaal van Nederland: Baroeg! Op de eerste editie van Rotterdam Rocks staan ook meteen 4 Nederlandse acts van naam. Hoofdact is Picture, een band die al sinds 1979 bestaat en wereldwijd naam en faam heeft opgebouwd. Vandale is ook al zo’n naam waar de oude rocker warm voor loopt. Ook deze band bestaat sinds 1979 en leverde met ‘Schandale’ (1981) en ‘Stale Verhale’ (1982) twee unieke albums af. Ook Highway Chile mag niet ontbreken. Deze Rotterdamse band bestaat sinds 1981 en heeft ook geweldige albums op hun naam staan. De eerste band die op deze eerste editie van Rotterdam Rocks zal optreden is Ear Danger. Vorige jaar verscheen nog het geweldige album ‘Warrior Soul’.

Ear Danger zal de boel dus zeker op stelten zetten gevolgd door Highway Chile, Vandale en Picture. Als dat niet hard gaat worden! Ook de tickets gaan erg hard, maar RockMuZine heeft nog enkele kaarten van de stapel gejat. En we hebben maar meteen een paar Rotterdam Rocks shirts meegegraaid! Helaas zijn we betrapt dus nou moeten we de tickets en shirts uitdelen. Da’s niet echt een straf natuurlijk. Rockmuzine staat namelijk 110 % achter Rotterdam Rocks, onze nieuwe mediapartner!

Rotterdam RocksWe verloten bij RockMuZine dus 3 shirts van Rotterdam Rocks en 3×2 tickets van het festival. Kan je meteen een t-shirt ophalen als je naar binnen gaat! Wil jij kans maken op 2 tickets en een t-shirt, mail dan voor maandag 2 november 12:00 je naam en woonplaats naar RR@Rockmuzine.nl en win! En voor wie niet wint is het hopen dat er dan nog kaarten zijn!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ