Savage Master & Steel Shock op zondag 18 maart in Gebr. De Nobel

Facebookrssmail

Savage Master, de groep die werd geformeerd rondom de uitdagende zangeres Stacy “Savage” Peak en gitarist Adam Neal (o.a. ex-Nashville Pussy) maakte een succesvolle intrede in de underground scene met het debuut ‘Mask Of The Devil’ (2014), dat een prima opvolger kende in ‘With Whips And Chains’ (2016), dat verscheen via het Duitse High Roller Records. Meesteres Peak werd reeds vergeleken met “grootheden als Ann Boleyn (Hellion), Leather Leone (Chastain), Doro in haar jongere jaren en Lee Aaron zoals ze op ‘Metal Queen’ klonk”, dus fans van goudeerlijke in-your-face heavy metal zullen bij Savage Master behoorlijk aan hun trekken komen. Recentelijk verscheen de MCD ‘Creature Of The Flames’, dat laat zien dat deze Amerikaanse groep de stijgende lijn nog steeds stevig te pakken heeft. Dit optreden van Savage Master is een voor Nederland exclusieve show tijdens deze Europese tournee, dus komt dat zien!

Het voorprogramma deze avond is het uit het hoge Noorden afkomstige Steel Shock, een fonkelnieuwe band die werd geformeerd rond leden van o.a. Vortex (herinnert u zich hun daverende optreden in het voorprogramma van Manilla Road in De Nobel nog?), PPTA en Gloria Victis. Op basis van hun ‘First Strike’ demo (2017) kreeg Steel Shock subiet een contract onder de neus gewreven door het Griekse Alone Records, dat jongstleden september hun ‘For Metal To Battle’ album uitbracht. Met songtitels als ‘Shockwave Of Steel’, ‘Metal Fire’, ‘Night Of Steel’, ‘Break Down The Walls’ of ‘All Hail To Metal’ weet iedereen waar deze groep de mosterd vandaan haalt. Trek je te grote gympen aan, hijs je spandex broek op en vergeet je denim and leather jas vol met patches niet, want De Nobel wordt deze avond omgetoverd tot een waar heavy metal paradijs!

Gebr de Nobel Marktsteeg 8, 2312CS Leiden
Zondag 18 maart 19:30
Tickets koop je hier

Deze avond is weer een samenwerking tussen onze vrienden van The Hague Heavy Metal Alliance en Gebr. de Nobel

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ