Visigoth & Defazer op woensdag 7 maart in Gebr. De Nobel

Facebookrssmail

Gebroeders De Nobel presenteert vandaag het eerste en enige optreden van het Amerikaanse Visigoth op Nederlandse bodem. De groep uit Salt Lake City, Utah werd in 2010 opgericht en wist zich met haar eerste EP ‘Final Spell’ (2012) zodanig in de kijker te spelen dat zij een contract met het toonaangevende heavy metal label Metal Blade in de wacht sleepten. In 2015 verscheen hun debuut album ‘The Revenant King’ dat hoge ogen gooide bij de binnen -en buitenlandse pers. Bij de organisatoren van het legendarische Duitse Keep It True festival bleef de muziek en stage performance van Visigoth ook niet ongemerkt, hetgeen de groep een plekje op hun uitverkochte festival in 2017 opleverde. Anno 2018 keert Visigoth terug met hun nieuwe album ‘Conquer’s Oath’, waarbij de pers strooit met superlatieven om de groep onder de aandacht te brengen bij hun trouwe lezerspubliek. Ook waren er onlangs interviews met de band te lezen in de traditionele media als Rock Tribune (B) en Aardschok. Visigoth is een groep die in de smaak zal vallen bij fans van traditionele, epische en up-tempo heavy metal bands zoals Manilla Road, Iron Maiden, Omen, Grand Magus en Dio. Voor ieder wat wils derhalve!

Als opwarmer van deze avond hebben wij niemand minder dan de Haagse thrash band Defazer weten te strikken. Hun motto luidt “Thrash metal will never die!” en daar kunnen wij hen geen ongelijk in geven. De groep werd met name geïnspireerd door Megadeth, Exodus, Testament, Slayer en oude Metallica, hetgeen duidelijk hoorbaar is op hun onlangs verschenen EP ‘Order Out Of Chaos’. Vaders en moeders hou jullie dochters binnen want Defazer maakt er deze avond een ouderwets kolkende thrash orgie van!

Gebr de Nobel Marktsteeg 8, 2312CS Leiden
Woensdag 7 maart 19:30
Tickets koop je hier

Deze avond is weer een samenwerking tussen onze vrienden van The Hague Heavy Metal Alliance en Gebr. de Nobel

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ