White Cowbell Oklahoma (CAN) in augustus naar Haarlem, Eindhoven, De Veenhoop (FR) en Amsterdam

Facebookrssmail

Alsof het de afgelopen ​​twee maanden hier niet al tropisch warm genoeg was, komen de vijf cowboys plus cowgirl van White Cowbell Oklahomavolgende maand doodleuk weer naar Nederland voor vier verzen​gend hete shows, te weten:

– 2 augustus Patronaat, Haarlem
– 3 augustus Blue Collar Theater, Eindhoven
– 4 augustus Veenhoop Festival (De Veenhoop, Friesland)
– 5 augustus Q-Factory, Amsterdam

Dat deze Oklahomaanse rock armada uit Canada recentelijk zijn nieuwe release Seven Seas Of Sleaze uitbracht en daar verder geen enkele ophef over maakte -noch aandacht aan besteedde middels een duurbetaalde vlogger, influencer, marketeer, trendwatcher of soortgelijke uitwas van de menselijke evolutie- toont maar weer eens aan dat deze swamp motherfuckers alleen maar leven voor optredens en dat ze verder nergens een single fuck om geven.

White Cowbell Oklahoma for Dummies
1. Cowboyhoeden; (bakke)baarden; ro(n)kende gitaren; vuurwerk; wulpse dames en een bouwmarkt vol aan powertools zoals slijptollen en kettingzagen waarmee op het podium onder meer watermeloenen, wc papier en barkruk​ken​aan gort worden gezaagd.
2. Harde southern rock met gospel, swampy blues,​boogie-prog,​desert rock en country.
3. Lynyrd Skynyrd meets Kiss meets Alice Cooper meets ZZ Top meets Deep Purple meets Allman Brothers meets Thin Lizzy. And then some.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ