ROCK ’N GRILL met The Spvrk en Mountains To Move

Facebookrssmail

De maanden juli en augustus zijn al lang geen komkommertijd meer, want het is weer tijd voor ROCK ’N GRILL. U snapt het al… er wordt gerockt en gegrild. In de POPEI tuin? Natuurlijk! Zet de vrijdagavonden alvast met dikke stift in de agenda. Op 3 augustus live muziek van The Spvrk (pop-punk) en ze nemen special guest Mountains To Move (punk/emo) mee. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 19.00 uur. Entree: gratis.

The Spvrk
The Spvrk is een vijfkoppige pop-punk band uit Breda die stevige songs maakt met catchy teksten in de trend van Paramore, Destine en Mayday Parade. De shows van The Spvrk staan als een huis. Van up-tempo nummers met lekkere gitaarlickjes en een keiharde ritmesectie, tot kleine liedjes met goed in het gehoor liggende melodieën; de energie knalt er vanaf! In december 2017 werd ‘Too Far Gone’ gereleased; het meest catchy nummer van de band tot nu toe welke hoge verwachtingen schept voor de toekomst!

Mountains To Move
Mountains To Move uit België speelt punk/emo waarbij ze emotioneel gevulde cleane coupletten mixen met heavy refreinen waarop je kunt headbangen. De oprechte teksten vertellen over persoonlijke worstelingen en angsten van een individu die de weg kwijt is geraakt in een wereld die te snel draait.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ