Extra voorstellingen ‘Rammstein: Paris’

Facebookrssmail

Pathé Music vertoont donderdag 23 maart in 22 bioscopen van Pathé en Foroxity de concertfilm ‘Rammstein: Paris’. Vanwege de enorme toeloop zijn er zaterdag 25 maart encore voorstellingen geboekt in tien bioscopen. Bij Pathé Arnhem, Maastricht en Zwolle draait de film in Dolby Atmos.

Tijdens de Made in Germany Tour filmde Jonas Åkerlund twee concerten die Rammstein in maart 2012 gaf in de uitverkochte Bercy Arena voor zeventienduizend uitzinnige fans. Het resultaat is de spectaculaire concertfilm ‘Rammstein: Paris’. Door een radicaal nieuwe benadering weet de Zweedse regisseur de opwinding van een live optreden van de Duitse topband perfect te vangen.

Jonas Åkerlund: “We hadden dertig camera’s tijdens de shows en filmden de repetities voor close-ups. Die enorme hoeveelheid materiaal hebben we gemonteerd met de precisie van een muziekvideo. De perfecte montage kostte ons, ondanks een groot team editors, ruim een jaar. Maar dat is nu de kracht van het project. Als kijker zit je midden in de show en voel je de opwinding van Rammstein live. Deze film is niet alleen nu relevant, hij zal het altijd blijven. ‘Rammstein: Paris’ is een tijdloos kunstwerk. Dat mag pretentieus klinken, maar ik denk niet dat er ooit nog een concertfilm van dit niveau wordt gemaakt. Deze film is uniek.”

Tracklist: Sonne / Wollt ihr das Bett in Flammen sehen / Keine Lust / Asche zu Asche / Feuer frei / Mutter / Mein Teil / Du riechst so gut / Du hast / Bück dich / Mann gegen Mann / Ohne dich / Mein Herz brennt / Engel / Pussy / Frühling in Paris

Avondvoorstellingen donderdag 23 maart in Pathé Arena, City en De Munt (Amsterdam), Pathé De Kuip en Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Scheveningen en Spuimarkt (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, CineMec Utrecht, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle en Foroxity Roermond en Sittard.

Middagvoorstellingen zaterdag 25 maart, 15.00 uur in Pathé Arena (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Spuimarkt (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem en Pathé Zwolle.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ