Win kaarten voor de zaterdag van Alcatraz met Limp Bizkit, Epica, Phil Campbell en meer!

Facebookrssmail

Op vrijdag 10, zaterdag 11 én zondag 12 augustus 2018 kunnen liefhebbers van het hardere werk terecht in Kortrijk voor de elfde editie van Alcatraz hard rock & metal festival! Op zaterdag zal niemand minder dan Limp Bizkit het festival voor die dag afsluiten. Ook de rest van de dag is het genieten met o.a. Epica, Dimmu Borgir, Mr. Big en Phil Campbell and the Bastard Sons.

Als mediapartner van Alcatraz RockMuZine mag enkele kaarten weggeven voor de zaterdag van Alcatraz*. Like RockMuZine en tag wie je mee zou willen nemen naar dit concert onder het bericht. Wie weet win jij een paar kaarten!

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ