Limp Bizkit komt naar Alcatraz

Facebookrssmail

Na een spetterend optreden op Graspop, afgelopen zondag, kunnen we vandaag bekend maken dat niemand minder dan Limp Bizkit als headliner is toegevoegd van het mooiste hardrock en metal festival van de Benelux: Alcatraz! De Amerikanen, die enkele weken geleden nog een spectaculair optreden neerzette in Tilburg, zullen de zaterdagavond in Kortrijk afsluiten.

Eerder werden onder anderen Status Quo, Helloween, In Flames, Dee Snider, Epica, Behemot, Dimmu Borger, Sepultura, Ministry en Mr. Big al bevestigd door het festival. Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vind plaats op 10 tot en met 12 augustus in Kortrijk, België.

Foto (c) Armelle van Helden

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ