Win kaarten voor Flotsam And Jetsam in Baroeg!

Facebookrssmail
Flotsam and Jetsam
Foto’s (C) Kick Verhaegen

In Baroeg denderen ze door met het boeken van gave shows. Met Flotsam And Jetsam staat er eind volgende week weer een topper op het podium. Deze band uit Arizona laat in de jaren ’80 van zich horen met een aantal geweldige albums. De band verliest bassist Jason Newsted aan Metallica maar laat zich daardoor niet kisten. Flotsam And Jetsam blijft gewoon prima albums uitbrengen die je tussen power metal en thrash metal kunt scharen.

Op deze tour wordt Flotsam And Jetsam vergezeld door Dew Scented. Van origine een Duitse thrash metal band, maar inmiddels is het meer een Nederlandse aangelegenheid. Buiten zanger Leif Jensen bestaat Dew Scented uit Nederlandse muzikanten. De band heeft 10 albums op hun naam staan en staat als een goed geoliede machine op de planken.

Izegrim uit Zutphen is ook van de partij. Deze death/thrash act stippelt de loopbaan zorgvuldig uit. Intussen horen ze bij de Europese top. Dit laten ze dubbel en dwars horen op het vijfde album ‘The Ferryman’s End’ dat via Listenable Records uitgebracht is. En op het podium heerst de band ook als geen ander.

Op 2 april staat Flotsam And Jetsam in Baroeg, Rotterdam. De zaal gaat al om 1500 uur open, want om 1600 spelen onze vrienden van Izegrim al, gevolgd door Dew Scented. Jij kan daar bij zijn, want RockMuZine heeft een aantal kaarten weten te bemachtigen voor jullie! Like RockMuZine op Facebook en deel deze prijsvraag, en misschien ben jij er bij op 2 april!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ