Wayland Management en Indieplant starten nieuw label, Pt78 Records

Facebookrssmail

Wayland Management en Indieplant hebben besloten om nieuw label de wereld in te brengen:  Pt78 Records. Anno 2018 heeft de wereld een verfrissende kijk op de extreme muziek scène nodig. Heden ten dage koopt de massa gecomputeriseerde troep die geprogrammeerd wordt door bands die meer uren spenderen voor de spiegel bij Leco van Zadelhoff en Mike De Boer dan dat zij in een zweterig oefenhok staan. Bands dragen inferieure nep shirts van Slayer en Ramones die worden gesponsord door Hennes en Mauritz.

Heavy Metal is een lachertje geworden. Huismoeders fluiten en neuriën mee wanneer genre definiërende bands als Metallica hun contemporaine zoete pulp uitstorten op de commerciële radio zenders. Metal is niet voor watjes. Metal is bloed, metal is horror, metal is mensonterend. Waar is de kameraadschap die het genre verbond gebleven? Waarom worden uitstekende gepassioneerde muzikanten genegeerd door de grote platenmaatschappijen omdat zij er niet uitzien als het snoepje van de week en / of niet het genre delen waarmee kilo’s bankbiljetten binnen kunnen worden geharkt?

“Met Pt78 Records (de scheikundige benaming voor Platinum) kiezen we een andere insteek en gaan we terug naar de basis. Wij krijgen er energie van om te werken met bands die van muziek in het algemeen en heavy metal in al diens verschijningsvormen houden.

We zijn een nieuwe platenmaatschappij, maar we zijn geen beginnelingen. Achter de schermen werkt een gedegen team van gepassioneerde individuen die worden gesteund door bedrijven als Wayland Management en Indieplant. Wij willen de uitdaging aan gaan en meegroeien met de bands die wij ondersteunen. Om een lang verhaal kort te maken: we zijn wie we zijn en daar voelen we ons senang bij.” – Pt78 Records

Met een wereldwijd publishing en distributienetwerk, management en alle hieraan gerelateerde diensten bieden ze een platform voor zowel de beginnende als ervaren artiest. Dus ook al ben je niet ‘het snoepje van de maand’ en ‘zie je er niet beter uit dan je vriendin’ maar je muziek kicks ass dan ben je bij Pt78 Records aan het juiste adres. Houd de ogen open en de oren gespitst.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ