Win kaarten voor Michael Schenker Fest in Melkweg Amsterdam

Facebookrssmail

De wereldberoemde six-strings skills hero Michael Schenker wordt vaak in een adem genoemd met Eddie van Halen en Gary Moore. Michael is het jongere broertje van Rudolf Schenker, jawel de gitarist en founder van Scorpions. De 17-jarige Michael maakte hier dan ook zijn debuut maar werd al snel weggekaapt door de Engelse ‘up and coming’ band UFO. En terecht want Michael bracht die band single-handedly naar de next level. Toen hij een paar jaar later de groep verliet werd het voor hen nooit meer hetzelfde.

Hij probeerde het nog eens bij Scorpions, maar dat avontuur was van korte duur. Michael flirtte met Aerosmith en met Ozzy Osbourne maar dat pakte toch niet goed uit. Hij richtte de Michael Schenker Group op, ook wel bekend als MSG en dat is het begin van zijn succesvolle solocarrière.

Zijn speelstijl is ongebruikelijk en onconventioneel, en de Flying V zijn trademark. Michael is een roll model voor menig gitarist.

De gitaarvirtuoos stelde Michael Schenker Fest samen en ging op tour met voormalige vocalisten van de MSG, Gary Barden, Graham Bonnet, Robin McAuley. Instrumentele back-up werd verzorgd door voormalig M.S.G. bassist Chris Glen en drummer Ted McKenna, gitarist/ toetsenist Steve Mann. Deze shows werden zo razend enthousiast ontvangen door het publiek in Japan en Europa dat het logisch was om samen nieuwe muziek te maken. Ze brachten Doogie White in, de zanger van Schenker’s Temple of Rock, en sindsdien is het overal waar Michael Schenker Fest het podium betreedt 1 groot feest!

Op zaterdag 3 november komt Michael Schenker naar Melkweg in Amsterdam en RockMuZine mag hiervoor enkele kaarten weggeven. Like RockMuZine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan, wie weet win jij een paar kaarten! *

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ