Win kaarten voor DeWolff in Burgerweeshuis Deventer

Facebookrssmail

Begin mei 2018 tekende DeWolff bij Mascot Records om hun 6e studioalbum ‘THRUST’ wereldwijd uit te brengen. De tijd was rijp om hun meest ambitieuze en eigentijdse album tot nu toe te maken. De band wilde een album dat modern klonk, in tegenstelling tot de vorige albums die allemaal “vintage” klinken en in de jaren ’70 gemaakt hadden kunnen worden.

Tien jaar band zijn en hun grootste plaat tot nu toe willen produceren, heeft ‘THRUST’ tot een volledige weergave van de ‘DeWolff live ervaring gemaakt. Het eindresultaat is een album dat niet per se klinkt als een live album, maar wel dezelfde energie heeft. Op het podium blijft DeWolff een avontuur dat je niet snel vergeet: onuitputtelijke energie en grenzeloos enthousiasme. Op vrijdag 28 december komt DeWolff naar Burgerweeshuis in Deventer. Wil jij erbij zijn? Like dan RockMuZine op Facebook en tag onder het bericht wie je wilt meenemen.*

Foto (c) Hen Metsemakers

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ