Win kaarten voor Alcatraz!

Facebookrssmail
Alcatraz
Foto (c) Armelle van Helden, RockMuZine

Korn, Saxon, Ghost, Amon Amarth…  Zo maar enkele van de mega act die we eerder al bekend mochten maken voor Alcatraz Hardrock & Metal festival. RockMuZine is dit jaar natuurlijk weer mediapartner van het mooiste festival van België en geluk voor de inmiddels al tientallen mensen die ons hebben gemaild of we ook dit jaar weer kaarten voor Alcatraz gaan weggeven. Het antwoord hierop is Hell Yeah!

De totale line-up van Alcatraz Hardrock & Metal festival bevat de volgende namen: KORN, PARADISE LOST, AMON AMARTH, MORBID ANGEL, DORO, MOONSPELL, TRIVIUM, ENSLAVED, LIFE OF AGONY, ASPHYX, SACRED REICH, DR. LIVING DEAD, UFO, CARNATION, RAVEN, WOLVES IN THE THRONE ROOM, SAXON, ABBATH, VENOM, SLEEP, TESTAMENT, OBITUARY, ICED EARTH, BRANT BJORK, LAST IN LINE, HIGH ON FIRE, DEATH ANGEL, MONKEY3, SWEET SAVAGE, KING HISS, RAGE, DIRKSCHNEIDER, GHOST, DENNER SHERMANN, KROKUS, HELL, PRETTY MAIDS, EVIL INVADERS en DYSCORDIA

WIN KAARTEN VOOR ALCATRAZ HARDROCK & METAL FESTIVAL

Tickets zijn te koop via de website van Alcatraz Hardrock & Metal festival! RockMuZine geeft echter een stapel kaarten weg voor het hardste festival van België! Win kaarten voor de Alcatraz-zaterdag door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kan dus niet!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ