The Obnoxious – Live Underground

Facebookrssmail

De mannen van ‘The Obnoxious’ laten ook weer van zich horen middels deze live cd. De opnames stammen van het op 25 mei 2002 gespeelde benefiet optreden voor Baroeg. De Rotterdammers dragen hun Baroeg een warm hart toe, en dat blijkt want de show knalt van alle kanten. Deze benefiet optredens werden destijds gehouden om lokale politiekers ervan te overtuigen om Baroeg niet te sluiten. Gelukkig is dit dan ook niet gebeurd en tot op de dag van vandaag is Baroeg nog steeds een van de belangrijkste underground muziektempels van ons land, en Rotterdam in het bijzonder!

‘The Obnoxious’ trekken fel van leer met hun vurige hardcore, en brengen een mix uit hun rijke oeuvre. Het geluid van deze opnames op de cd is erg goed en helder, alsof je er zelf bij bent, de mosh neigingen komen vanzelf naar boven. De opnames zijn gedaan door Hans Pieters in Baroeg, en gemixt door Hans en Arie Obnoxious. Nummers als ‘Period!’, ‘Straight from Hell’, ‘The end of the World’ en ‘Hide your head away’ gaan erin als zoete koek en zetten Baroeg in vuur en vlam. De band speelt reten-strak en vermakelijk voor hun thuispubliek. Naar het schijnt gaat er volgend jaar een nieuw studio album verschijnen van deze geweldenaren, iets om naar uit te kijken, zeker na het horen van deze live cd, want dit klinkt zeker naar meer! (80/100)(WTF Records)

Tracklist:

 • True history of uncle Alfred
 • The end of the world
 • Hide your head away
 • Rwanda special
 • Come one come all
 • Tragedy
 • The dancing soldier song
 • Retaliation
 • State of anarchy
 • The redeemer
 • The midnight train
 • Period!
 • Straight from hell
 • Rotterdamn it
 • Dave wants an encore
 • No end to it

 

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ