Nieuwe gitarist voor Martyr

Facebookrssmail

In de ambitie naar Martyr 2.0 is deze week Marcel den Breejen (guitaar) vanwege persoonlijke verschillen is vervangen. Geoffrey Maas (ex-Downcast Collision) zal per direct de rol van 2e gitarist in Martyr vervullen en is voor Martyr de juiste invulling in de volgende stap die Martyr wenst te gaan maken in zowel de live shows (aka The Martyr eXperience) als aankomende opnames voor een nieuw album in 2019.

Geoffrey: “Ik ben opgegroeid in een muzikale familie en vanaf mijn 15e jaar ben ik veel met muziek bezig. Toen ik voor het eerst het album ‘Rust in Piece’ van Megadeth hoorde was ik erg onder de indruk en wist ik meteen dat ik de metal richting op wilde gaan. In de loop der jaren heb ik in verschillende metal bands gespeeld en diverse gigs gedaan in binnen en buitenland. Waarom Martyr? Na een muzikale break te hebben gehad in een veelbewogen jaar begon muziek maken bij mij wel weer te kriebelen. Toen ik werd benaderd om auditie te komen doen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Na een zeer toffe auditie te hebben gehad voelde ik meteen thuis! Ik voel me vereerd om als gitarist bij Martyr te mogen knallen!”

Rick Bouwman vult aan: “Wij vinden het erg jammer dat binnen de band afgelopen jaar bandwisselingen hebben opgetreden maar aan de andere kant ben ik zeer trots op het feit dat Martyr deze doorstaat. Neem daarbij in acht dat Martyr al sinds 1982 actief is aan het metal front en de drive heeft te knallen als nooit tevoren. We zijn zeer blij met Geoffrey, en Geoffrey stond al langer op het vizier. Een gitarist met een brok aan ervaring, de juiste attitude (down to earth) en een fantastisch persoon, we hebben er zin in. Alle geplande shows zullen geen hinder ondervinden van de wissel, sterker nog, Martyr 2.0 knalt als nooit tevoren”

Bevestigde Martyr shows:
December 29th 2018 @ Bruut Metal Fest – Gorinchem (show with new visuals)
January 12th 2019 @ Wieleman, Westervoort, The Netherlands (No Sleep Till Wieleman);
March 9th 2019 @ B58, Braunschweig, Germany (Steel Held High Festival).
March 16th 2019 @ B58, Warshaw, Poland (Voodoo).
November 2nd 2019 @ Deerlijk, Belgium (M.A.C.C.).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ