Submit Fest keert terug naar Baroeg voor een derde editie

Facebookrssmail

Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 keert Submit Fest in 2019 weer terug op zaterdag 25 mei in Baroeg, Rotterdam. Het festival heeft nu al vijf namen bekend gemaakt voor de line-up van deze derde editie, waaronder headliner Hacktivist (UK), Palm Reader (UK), Time, The Valuator (DE), RXPTRS (UK) en Familiar Spirit (UK).

Submit Fest is het indoor festival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metal acts van regionale, nationale en internationale bodem. Deze editie richt zich op alternative metal, metalcore en progressive metal. Dit festival wordt georganiseerd door drie Rotterdamse dames die een samenwerking met poppodium Baroeg zijn aangegaan.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ