Alice Cooper naar 013!

Facebookrssmail

Ol’ Black Eyes Is Back! Alice Cooper komt opnieuw 013 verbouwen. De Rock legende vormde al in de jaren ’70 de shockster drie-eenheid samen met Blue Öyster Cult en Kiss. In 1971 brak hij door door met de vierde plaat, ‘Killer’. Plotsklaps was Cooper een top 10 act, met nummers als ‘Halo Of Flies’ en ‘Under My Wheels’ die ook in Nederland met open armen werden ontvangen. En wie kent de monsterhit ‘Poison’ uit 1989 niet? Bij het horen van het intro staan wij al op de bar mee te schreeuwen!

alice cooperLive is deze band niets minder dan een sensatie. Met guillotines, vuurwerk, danseressen en nog veel meer gekkigheid. Al meerdere malen stond Alice Cooper in een uitverkocht 013 en ook vanavond zal Ol’ Black Eyes wel even laten zien dat hij en zijn band geen half werk afleveren!

Black Stone Cherry, die al eerder dit jaar de Main Stage van 013 op zijn kop zette, zal de avond openen. De Southern Hardrock formatie is al meer dan 10 jaar een van de grote spelers in het rock landschap. Met hits als ‘White Trash Millionaire’ en ‘Blame it on the Boom Boom’ beloven ze de zaal vanavond op te warmen.

Alice Cooper komt op 2 oktober naar 013 in Tilburg voor een exclusief concert. Tickets zijn vanaf 22 december hier te koop

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ