KISS naar Rotterdam Ahoy

Facebookrssmail

De legendarische Amerikaanse glamrockband KISS komt naar Nederland! KISS staat wereldwijd bekend om hun spectaculaire liveshows en brengt deze volgend jaar naar Rotterdam. Het concert vindt plaats in Rotterdam Ahoy op woensdag 24 mei 2017.
Kiss
In ruim 40 jaar tijd is KISS een begrip geworden in de rock ’n roll geschiedenis. Met 28 gouden platen in de VS en een wereldwijde verkoop van ruim 100 miljoen albums, blijven Gene Simmons en Paul Stanley, tezamen met gitarist Tommy Thayer en drummer Eric Singer, hun erfenis jaar na jaar verrijken. Met hun indrukwekkende carrière werd KISS in 2014 dan ook eindelijk opgenomen in The Rock And Roll Hall Of Fame. Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen zijn het summum van de Amerikaanse glamrock.

Met ruim 100 miljoen verkochte albums is en blijft KISS een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de rock ‘n roll. In hun lange carrière toerden ze de hele wereld over en traden onder andere op tijdens de Super Bowl XXXIII, de Olympische Spelen in Salt Lake City en het Rockin’ The Corps concert voor de Amerikaanse troepen in Irak en Afghanistan. Ook verzorgde de band in 2009 een special guestoptreden tijdens de finale van American Idol, die 30 miljoen kijkers trok. En zo groeit het nalatenschap van KISS voort, generatie na generatie. De devotie en trouw van ‘The KISS Army’ aan de “Hottest Band in the World” is een overduidelijk signaal van de onverbrekelijke band tussen de rockband en zijn fans.

De voorverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 2 december om 10.00 uur via Ticketmaster.nl.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ