ScumBash #4 – zaterdag 4 maart 2017 in RDM Onderzeebootloods Rotterdam

Facebookrssmail

Een nieuwe editie, een nieuwe datum en een gloednieuwe locatie. Maar wèl hetzelfde succesvolle festival: de vierde editie van het Rotterdamse rock-’n-rollavontuur ScumBash vindt volgend jaar plaats op zaterdag 4 maart in de RDM Onderzeebootloods in de Rotterdamse haven (adres: RDM-straat 1). De eerste bevestigde namen zijn Zeke, The Monsters, The Polecats, Kadavar, Legion Of The Damned, Batmobile, Backfire, Death Alley en Fleddy Melculy.

RDM Onderzeebootloods Rotterdam
Organisators Schorem Barbier en Paaspop Events zijn erg in hun nopjes met de nieuwe bijzondere festivalplek die één op één bij het stoere en sfeervolle karakter van ScumBash past. De imposante loods is bereikbaar via de weg (fiets, openbaar vervoer, auto, te voet) maar ook via het water (watertaxi en waterbus).

De voorgaande drie edities werd Scumbash in de Van Nellefabriek gehouden. Robert van Schorem: “Daar waren we ineens niet meer welkom. Blijkbaar was Scumbash niet helemaal hun ding. Maar we zouden geen Rotterdammers zijn als we daar geen oplossing voor zouden vinden. Dus bezochten we afgelopen maanden een aantal mogelijke locaties en kozen de aller tofste uit. Eén die smerig, vuig en op en top Rotterdams is. Tussen de containers -in de haven op Zuid- staat die fenomenale RDM Onderzeebootloods nu op ons te wachten.”

ScumBash 2013-2015
De eerste drie zeer geslaagde edities van ScumBash trokken duizenden liefhebbers van psychobilly, punkrock, hardcore, surf, ska, hardrock, country, roots en verwante muziekstijlen -maar vooral ook van een rock-‘n’-roll levensstijl– naar ScumBash in Rotterdam om een mooi feestje te vieren dat een geheel eigen plek in de festivalwereld inneemt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ