Happy birthday Jon Bon Jovi

Facebookrssmail

John Francis Bongiovi geboren in Perth Amboy op 2 maart 1962 is vooral bekend is als de lead zanger van de band Bon Jovi. Bongiovi veranderde zijn naam in Jon Bon Jovi toen zijn platenmaatschappij hem dit aanraadde. Hij trouwde op 29 april 1989 in Las Vegas en heeft vier kinderen.

Jon heeft twee solo albums opgenomen, ‘Blaze of glory’ (1990) en ‘Destination anywhere’ (1997) en verkocht meer dan 120 miljoen albums met zijn band Bon Jovi. Met Bon Jovi bracht hij tussen 1984 en 2016 veertien studio albums uit. Vooral ‘It’s My Life’ en ‘Bad medicine’ waren grote hits.

Naast Jon’s activiteit in de muziek wereld heeft hij ook enkele rollen gehad in Hollywoodfilms en televisieseries. Zo speelde hij in speelde ‘Moonlight and Valentino’, ‘The Leading Man’, ‘Destination Anywhere’, ‘Homegrown’, ‘Little City’, ‘No Looking Back’, ‘Row Your Boat’, ‘U-571’, ‘Pay it Forward’, ‘Cry Wolf’, ‘Pucked en New Year’s Eve’. Hij verscheen tevens in de televisieseries ‘Sex and the City’, ‘Ally McBeal’, ‘Las Vegas’ en ‘The West Wing’.

RockMuZine feliciteert Jon Bon Jovi met zijn 57ste verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ