Lucifera – La Cacería De Brujas

Facebookrssmail

Lucifera - La Cacería De BrujasMidden februari bracht de Colombiaanse Black/ Thrash metal band Lucifera hun derde comeback album ‘La Caceria De Brujas’ uit. De band bracht tot aan april 2013 een album, EP, en een Split uit. Daarna ging de band uit elkaar, maar besloten in 2014 om weer bij elkaar te komen. In 2016 bracht de band hun eerste comeback album ‘Sed de venganza & Legiones de metal’ uit, gevolgd door de tweede ‘Preludio del mal’ in 2017.

‘La Caceria De Brujas’ opent prima met de tracks ‘Arde en llamas’ en ‘Sigillum Diaboli’. Je zou Lucifera gerust de Colombiaanse Satyricon kunnen noemen, want zowel de sound als vocalen hebben daar veel van weg. De band speelt prima heavy en melodieuze gitaarriffs en ook de vocalen zijn prima passend bij de sound.

Prima uitgevoerde tracks zijn ‘Sortilego’, ‘Ceremonia Secular’,’Conjuro’ en ‘Brujeria’. Allen liggen deze prima in het gehoor en heeft een aangename Thrash sound met veel Black Metal invloeden. De band maakt weinig tot geen gebruik van atmosferische soundeffects (Alleen op ‘Ceremonial Secular’ als intro) Maar halen het atmosferische uit hun gitaarsound en weten dit effect prima neer te zetten.

Afsluiter is het geheel instrumentale ‘Evocación del caos’ waarmee Lucifera de luisteraar prima en melodieus het album uitleidt. Zowel Thrash als Death liefhebbers kunnen hier wat mee en het hindert de luisteraar totaal niet dat de band geheel in hun eigen Spaanse moerstaal zingen. Geinige band, prima schijfje. (72/100) (Dunkelheit Produktionen)

TRACKLIST LA CACERIA DE BRUJAS:

1. Arde en llamas
2. Sigillum Diaboli
3. Sortilegio
4. Ceremonia secular
5. Pacto pagano
6. Conjuro
7. Brujeria
8. Evocación del caos

LINE UP LUCIFERA:

Blasfemia – Bass/ vocals
Acid Witch – Guitars
Commander – Drums
Hellrazor – Guitars

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ