Machine Head komt naar 013

Facebookrssmail

Een van de meest krachtige en meedogenloze live bands binnen de heavy metal scene komt naar Tilburg. Hun debuutalbum ‘Burn My Eyes’ bestaat 25 jaar en daarom komt niemand minder dan Machine Head op 7 oktober naar 013 voor een exclusieve NL-show.

Machine Head

Machine Head is een begrip in de wereld van de harde gitaren. Liefhebbers van strak gespeelde metal weten al sinds de oprichting in 1991 van deze eigengereide groep uit Oakland dat ze van roestvrij metaal is gemaakt. Het iconische en verbluffende debuutalbum ‘Burn My Eyes’ uit 1994 katapulteert Flynn & co. meteen naar de eredivisie van de metal. Inmiddels heeft de band een hoop albums uitgebracht waaronder ‘Unto The Locust’, ‘The Blackening’ en het meest recente ‘Catharsis’, dat in 2018 uitkwam. Door de jaren heen hebben ze ook de nodige hitjes gescoord met tracks als ‘Is There Anybody out There?’, ‘Locust’ én ‘Davidian’.

Vanavond neemt de Californische metalmachine je mee terug naar 1994, verwacht tracks uit ‘Burn My Eyes’ aangevuld met andere werken uit hun gehele oeuvre. Dit is een avond die je als metal-liefhebber niet mag missen.

Tickets gaan op 29 maart in de verkoop.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ